28 okt. 2008

Puts väck!

Jag kan inte hitta vår kamera! Den ligger säkert i nån ficka eller i nån väska så det jag hade tänkt fota idag får lov att vänta ett tag... Tids nog dyker den upp. Så vad gör man då man vill blogga och inte kan ta några kort? Jo, då gräver man i gamla mappar på datorn och försöker minnas om man visat detta förrut eller inte... :)

Ikväll skall jag på föreläsning med allas vår Mat-Tina, Tina Nordström.. Jag ser fram emot det!! Dessutom kommer hon att laga nåt som vi får smaka på!! *mums* Jag gillade att titta på hennes matprogram i tv så förväntningarna är stora, minst sagt!!Detta är ena sidan av vår inre hall. När man pysslar vill ju barnen vara med och "ljus-manschetten" man ser på ena ljusstaken är en sån gåva.. :)Denna gjutjärnskrok är TUNG!

Dessa bilder är ju inte lika ljusa och fina som de i förra inlägget men jag får trösta mig med att jag tog dessa i september och det är ju lääääänge sen! ;)

18 kommentarer:

Annika sa...

Åh vilken underbar krok..... o du ....barnens gåvor SKA vara med på bild..... iallafall här hos mig.....:) Kram Annika

Lallis - liv och leverne sa...

Sååå fin!!
Kram Lallis

Lilla huset på prärien sa...

Jasså minsann, är Tina ända upp i Finland idag! :) Hon är ju här nere från mina trakter. Hoppas du blev nöjd med föreläsningen och att hon var lika bra live som i tv.

Kram Jenny

Marina sa...

Hm, skumt med försvunnen kamera!
Tina hade jag gärna lyssnat på.

Lantliga drömmar sa...

Åh, var har Tina varit ikväll?! Dit borde jag verkligen ha skickat maken; han är helkär i henne! :-) (och kanske hade vi börjat få lite godare mat här hemma samtidigt om han också började kocka) :-)

Vilken fin krok, den ser verkligen rejäl ut!

Viveka på Humlebacken sa...

Tråkigt när man är av med kameran... tycker verkligen synd om dig.. annars hade vi kanske fått se lite bilder p åTina. DU måste i alla fall lova att skriva och berätta här i bloggen, om hur det var!

Emma sa...

Vilken vacker krok. Och vilken fin hall.
Ha en bra föreläsning:)
Kram Emma

Galleri MochB sa...

Var glad för att du lärt dej ta ljusa bilder... Tycker mina bara blir mörkare och mörkare. Månne det beror på årstiden...;O) Låter intressant med mat-Tina!

Anonym sa...

Hoppas du hittar kameran!
Vi har ju bort sladden att överföra bilder med till en av våra kameror...som tur har vi ju två...
Visst hade vi det trevligt igår, och tack för sällskapet!
Ps. Jag tycker bilderna är jättefina!

Anonym sa...

Hej! På tal om den försvunna kameran... Ni borde skaffa en fotograf inför morgondagen, ifall ni inte redan gjort det. Vi hade det inte och det är nåt jag ångar.

Hälsn. Lena B

Floras Kulle sa...

Ibland är det bra att få använda sina gamla bilder! Mappen "bloggbilder" i datorn har en tendens att bli större och större...
Vilken underbar säng du skaffat till dottern, den kommer att bli fantastisk i vitt.
KRAM:
Annette

Viola sa...

Vad spännande hoppas du berättar om mötet med Tina, kram

Kamomilla sa...

Helt avis på din krok...

mitt skärgårdsliv sa...

Så fin krok du visar. Länge sen jag kikat in här, vet inte om jag lämnat spår efter mig tidigare... Hoppas du hittar kameran!

Englagård sa...

Den där kroken lockar fram lite ha-begär hos mig. Konstigt hur det kan bli:P

Barnens pysselgåvor är nog bland de bästa man kan få tycker jag. Själv har jag väldigt svårt att slänga sådant. I förrådet har jag en hel kartong med gammalt föråldrat julpynt och barnens tomtar m.m., jag kan bara inte helt skiljas från dom

kram Karina

Gnistrande snö sa...

Hoppas du hade en trevlig kväll med mat-Tina och att du nu funnit din kamera.

Vilken underbar liten ljusmanschett som man skymtar på bilden, det är härligt när barnen vill vara med och skapa :-)

Ha en fin helg!

Camillas Mitt Ljuva Hem sa...

Hallojs! Hoppas att ni fick smaka mycket gott mé Tina!
Jaadu...jag känner mycket väl igen det där med att förlägga grejer..ibland är det verkligen hopplöst att hålla reda på allt!
Du har en sak att hämta hos mej...
Kramar Camilla

Huset på landet sa...

Ja tänk så saker bara kan försvinna! Men det som inte är stulet kommer ju som bekant fram igen. Tur att du har sparade bilder att visa. Jättefin krok!