3 nov. 2008

Mat-Tina

I förra inlägget glömde jag skriva om Mat-Tina. Det var en VÄLDIGT gravid Tina som föreläste för oss. Hon skulle få i december! Föreläsningen var full av humor så hela salen skrattade gott hela tiden! Tyvärr var vi 512 personer på plats så hon kunde inte göra smakbitar åt oss alla utan slumpmässigt utvalda fick smaka på det hon gjorde. Jag var inte en av dom... synd! För jag hörde att det var jättegott! ;)

Jag har fått en award av Camilla med bloggen Mitt Ljuva Hem! Tack ska du ha!! Hon har en butik också, kika gärna in till henne!!Jag skickar sen inte vidare till nån speciell den här gången!

10 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Jaha, så hon ska få barn nummer två :-) Tänk så mycket man kan lära sig/få veta via bloggar ;-)

Säkert en väldigt givande kväll ni hade! Synd var det ju att just du inte råkade få smaka något!

Första snön brukar ju aldrig hållas kvar särskilt länge, så vi får väl vara glada för den korta stund vi fick njuta av den, för nog är det vackert! Speciellt då solen skiner!

Lallis - liv och leverne sa...

Kul upplevelse, men lite småtrist att inte få smaka.*ler*
Kram Lallis

Inredningstokig själ sa...

Va roligt det måste ha varit att vara på föreläsning med Tina :-) Om inte alla fick smaka på nåt så ska ingen få smaka...blir ju väldigt orättvist (tur att det inte var jag som var där och inte fick smaka- skulle nog ha blivit väldans sur :O))

Jaa...det värsta med att storstäda är SORTERINGEN och BORTFÖRNINGEN.....det brukar alltid stå en massa påsar i pannrummet ganska länge......så länge gubben orkar se dem ;-) (alltid han som åker till ekorosk)

Viola sa...

Kan tänka mig att Tina var en upplevelse, gillar både hennes mat och hennses personlighet, ha en bra dag, kram

Meddelålderskvinna sa...

Åh så kul att träffa henne, hon är ju så bra!
Kram Zinkabljan

Anonym sa...

Ja även om du inte hade turen att få smaka av hennes läckerheter där så är jag övertygad om att ni hade lika trevlig ändå. Hon är ju så otroligt duktig !

Kram Kram

Nilla sa...

Vad roligt!

Och vad avis jag blir på er som haft så mycket snö, här var det bara slask :(

ivars sa...

Va roligt med nya upplevelser, speciellt smakupplevelser. Annat än mina tråkiga kalopsgrytor och spagetti. Ha en bra vecka!

Anonym sa...

Grattis till awarden:)
Vilken fin vinterbild i förra inlägget! Den ska du spara för framtiden;)

Annika sa...

Det var säkert en bra föreläsning med Tina..... blir liiite avis på din fina bild med snö...längtar faktiskt efter lite vitt på backen nu... Kram Annika