20 jan. 2009

Snälla, håll i mig!!

Varthän ska detta bära?? Jag släpar hem nya projekt innan jag ens hunnit börja på de jag redan har som står framme och väntar! Men vad gör man när nåt man spanat efter dyker upp? Ni vet ju hur jag gör vid det här laget... :)Detta skåp ska jag ha i vårt tv-rum när det så småningom blir omgjort. Har redan hem panel, nytt golv och en massa färg för det ändamålet... Men först ska badrummet äntligen bli färdigt! Nu är jag på gång med det igen!! Skåpet då? Jo, det måste skrapas och målas. En och en halv sida är nämligen ljusblå och resten är vitt! Lite väl brokigt för min smak... ;) Fast det är ju rätt charmigt som det är också... Hmmm.. vi får se! Sen vet jag inte med knopparna. Hade tänkt byta ut dom men nu är jag osäker. Några förslag?

22 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Ett till skåp? Du är nog en riktig skåp-o-maan! :)
Det kommer att bli hur tjusigt som helst!
Knopparna vet jag inte riktigt, de är ju annorlunda som de är nu, har inte sett sådana tidigare! Om inte annat kan du ju prova med dem först en tid när skåpet är målat, så ser du bättre hur du vill ha det! :)

Lantliga drömmar sa...

Hmm, jag mindes fel, du har nog mer bord-mani än skåpmani, men hur som helst så hittar du en massa fina möbler hela tiden ;)

Basi sa...

snärtti! :) du ha no fynda. ska e bli som tv bord rikti?

Viveka i Bläckhornet sa...

Ojj, ännu ett skåp. Men det är jätte snyggt. Tänk så fint det blir när du för genomföra alla dina projekt.

Kram Viveka

Lockas lilla längtan sa...

Skåpet är ju helt underbart! Jag skulle nog välja att ha kvar bef knoppar. Om de var tvungna att bytas blev det nog ringar.

Kram Veronica

Huset på landet sa...

Så kul att du har flyt! Klart man ska smida medan järnet är varmt! Jättefint skåp! Jag skulle nog byta beslagen tror jag.

Mamma C sa...

Skåpet är jättecharmigt, ha kvar knopparna tycker jag.
Kram Mamma C

Fru Skrot - Rouva Romu sa...

Hejsan! Måste bara fråga, att vart har du köpt skåpet - är det från Myllykirppis (i Vasa)? Har nämligen sett ett likadant skåp där och funderat många gånger att skall jag ta den eller inte! Har haft så många stora målarprojekt på sistone, så att jag inte orkar med något nytt. Kul att den fått ett nytt hem, om det är samma skåpet!! ;)

Fru Skrot - Rouva Romu sa...

Oj, vad min svenska är dåligt just nu... ;)

ivars sa...

Jättefint skåp du hittat! Jag har också ett och annat omålat projekt som väntar men inspirationen har inte riktigt infunnit sig ännu. Men det brukar ju dyka upp förr eller senare. Lycka till! ;)

Viola sa...

Du tror väl inte att jag känner igen fenomenet, fnisss....tycker nog att skåpet ser läckert ut som det redan gör...kan du inte bara fixa till den sidan där det är blå färg och försöka ta fram den nötta looken där, skulle nog bara göra detta med den här charmiga skänkern,

lycka till och ha en bra dag i gråslasket, ska roa mig med loppistur i em,

kram VIOLAN

Maria sa...

Okej, nu greppar jag tag i dej och säger ptrrr! Spara lite fynd åt oss också ;O)

Marias Stil sa...

Hej!

Gillar din blogg! Loppis är det bästa som finns eller hur? Längtar tills sommaren när det poppar upp loppisar i alla små byar överallt...

Kram!

Anonym sa...

Det är superfint!!

Lufolkan sa...

Vilket fint skåp! Man borde alltid vara på rätt plats vid rätt tidpunkt när man ska göra loppisfynd. Nu har du tydligen lyckats med detta! Man borde m a o springa på loppis varje dag för att inte missa ngt. :-)

Gnistrande snö sa...

Åh jag blev just kär i det där skåpet, det har verkligen "det" :-)
Tycker knopparna var charmiga!

Ullis/Leva på landet sa...

Så charmigt skåp. Ska bli kul att se vad du gör med det.

Kramar Ullis

Annika sa...

Det var ett vackert fynd det..... o att lägga på hög är ju bra..... då är det bara att fixa när rummet är klart.... har flera projekt som väntar på utrymme....(läs: att barn ska flytta ut) :) Kram Annika

Vackrare vardag sa...

Alltså, nu blir jag lite nyfiken på var du riktigt rör dig, som hittar så fina fynd hela tiden;) Och det är ju klart man måste slå till genast när man hittar sina pärlor. Man får ta dem sen vart efter:)

Vita små hjärtan sa...

Men oj vilket charmigt skåp... Fin blogg du har... Kram

Frida sa...

Vilket vackert skåp. Jag tycker det er fint som det är. Fast det kanske inte är så fint med en ljusblå sida. Jag tycker det är rätt fint med hängade handtag. Om du förstår vad jag menar. Som du har på ditt vita soffbord på bilden på bloggen. Lycka till med ditt projekt.

En vit vardag sa...

Var hittar du alla dessa vackra skåp och bord?!? Verkligen fina!