8 juni 2009

LummigtBakom vårt hus rinner en å. Uppefter ån har vi några gamla skjul för förvaring av allt från cyklar till pulkor och gräsklippare. Jag tog mig ner dit en dag för att fota vårt lummigaste ställe. Annars är det ganska så sandiga marker här runtomkring. Jag tycker att skjulet ser rätt mysigt ut med sina grånade bräder och när man kan ana vatten blänket mellan träden..Jag gillar när man får in ett vattenelement i trädgården. Detta är inte den damm jag drömmer om men ljudet av porlande vatten är så rogivande. Jag blir lugn men ändå glad av det!

9 kommentarer:

Sandra sa...

Tack för bildkomplimangan! E blir antagligen en Ålandsreiso för me i juli, tå M entå int e heim. Kan berätt meir nösta gang vi träffas.

Galleri MochB sa...

Verkligen lummigt och vackert! Och lite avundsjuk blir jag på er som har en hel å på tomten. Vi har bara en liten porlande bäck ;O)

Gnistrande snö sa...

Mmm, vilka mysigt bilder, så lummigt och fint. Mysigt oxå att ha närhet till en liten å.
Jättefina bilder av husdetaljer från Gammelgårds hus.

Ha en fin fortsättning på veckan!

Huset vid ån sa...

Visst är det härligt med vatten i trädgården....Riktigt rogivande! Må så gott! Kram Therese

Kamomilla sa...

Lummigt är vackert. Bara det vore lite varmare också...

Kicki sa...

Vad kul att hitta till Din blogg.
Visst är det härligt med vatten i trädgården. Rogivande!
Jag skall kika vidare lite hos Dig.
Hälsningar
Kicki

Lallis - liv och leverne sa...

Vad mysigt!:)
Kram Lallis

Huset vid ån sa...

Tack för titten...Ha en fortsatt bra dag! Kram Therese

ia sa...

hej där! kom in på din blogg och hittade bilden på ditt lilla "vattenelement". jag har länge funderat på hur jag på snyggaste vis ska kunna få in ljudet av porlande vatten i min trädgård. det får inte vara för stort. och på bilden ser det ut som om du använt dig av en zinkbalja och några stenar. något sådant skulle va perfekt för mig! hur har du gjort?? mvh ia