8 juli 2009

Kök

Jag har ju tidigare skrivit om min inspirationsmapp som jag har i datorn. Här är tre bilder från olika kök, de är liknande men ändå helt olika och alla tra inspirerar mig. Jag tror inte att jag skulle vilja ha exakt lika som på någon av bilderna utan några plock från alla tre och vòila har man mitt drömkök..Som vanligt minns jag inte exakt varifrån jag lånat bilderna men två av dom (de översta) är från sköna hem..

Vadan då detta ämne på inlägget? Jo, jag har redan en tid planerat hur vi ska göra vårt kök mera funktionsenligt och vackrare förståss... :)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Verkligen fina o inspirerande bilder!:)

Jojo sa...

Bra att ha planer, så får ju tiden sen utvisa om man gör som man tänkt sig eller om man gör nåt alls ;)

Bra ide med inspirations mapp på datorn, själv river jag ut bilder m.m. och hänger upp på en anslagstavla :)

Kram Jojo

Kamomilla sa...

Härliga bilder och takkronan i den sista bilden är helt magnifik!!! *älskar*

Maria sa...

Spännande med dina funderingar, det vill vi se :O) Hoppas ni har det bra, skönt och nyttigt med lite regn mellan soldagarna!

Kamomilla sa...

Tack för gratulationerna! :)

Lantliga drömmar sa...

Härliga köksbilder! Somriga, svala, sköna, och jag-vill-bara-ha-känsla -kök! :)

Sandra sa...

det blev ju tyvärr inget mingelparty för min del iår igen, varken fredag eller lördag..

sinnlighet sa...

Wooow vilken skön blogg Du har. Jag har införskaffat sex Tolix-stolar och en pall, så nu får jag äta nudlar hela sommaren...

Agneta från Österlen

klipposfia sa...

Javisst är det kul med auktioner!!! Borde vara lite oftare:) fast då borde man ha en egen mellan varven så man fick sakerna i lite omlopp:) Ropade in lite gamla spetsgardiner, dörrar och en liten kommod........men många saker blev verkligen billiga där på slutet så jag ångrar nog en hel del att jag inte ropade in mer! T.o.m. gubben tyckte jag borde ha ropat lite mer:) men men det kommer väl fler gånger ska vi tro! Ser att ni har lagret öppet på tisdag, ska se om jag slipper ifrån, om inte så följande tisdag........alltid på gammaldagstorg om int annat:)

Flickan på landet sa...

Ser snyggt ut :-)

Hoppas du har en skön sommar!!