27 juli 2009

När?

När tar sommaren slut? Jag tycker att jag redan tar för givet att värmen och solen inte kommer tillbaka lika starkt som förut.. Dessa senaste dagars regnande och de få glimtarna av värme som varit, ger mig inga sommar associationer. Jag har t.o.m. kommit på mig själv med att drömma om en ny tjock, härlig kofta med tanke på hösten.Vår terass, som vi inte kunnat sitta och njuta vid så mycket som jag skulle ha velat. Har det inte regnat har flugorna plågat oss. De har för övrigt verkat vara fler i år än tidigare..Malvor är en självklar del av mina rabatter.

Lite deppigt blev detta inlägg men man får väl göra inlägg efter sinnesstämning, eller hur?

10 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Det klart man får:)
Nej.. jag vet inte. Tycker inte alls om detta väder som är nu faktiskt.
Det kunde gott få bli LITE mer värme och sol. *ler*
kram Lallis

Lilja's Corner sa...

Jag har likadana tankar som du. Visst börjar hösten närma sig, känns det som. Men augusti brukar ju ha många fina, varma dagar!

Tycker om ert terassräcke! Vi håller på att bygga vår terass så jag suger i mig all inspiration jag hittar :)

Maria sa...

Hmmm, förstår dina tankar även om jag njuter fullt ut av sommaren ännu. Men jag är en riktig höstmänniska som älskar att tända lamporna inomhus då det mörknar om kvällarna, och som du skrev om, klä sig i mysiga koftor.........

Så när hösten anländer är jag också redo att ta emot den utan att längta efter soliga, svettiga dagar :-D

Hoppas vi ses snart på nån bloggträff!

miss marple sa...

..om det skulle være til trøst;det er akkurat det samme her i Norge..sukk,sommeren kom visst aldri riktig igang..men imorgen er en ny dag-kanskje,kanskje litt varmere;)
Kram

Viveka i Bläckhornet sa...

Absolut!

Hade jag gjort ett inlägg idag hade det inte varit kul...

Här har allt i växtlighet utom gräset drunknat.

Kram Viveka

Galleri MochB sa...

Är också rätt deppig eftersom jag börjat jobba idag efter semestern. Men det funkade rätt bra tack vare det trista vädret ;O) Kanske du borde skaffa ett myggnät att vira in dej i på terrassen... :O)

Kamomilla sa...

Vi har inte heller suttit ute så mycket. regnar det inte så blååååser det... Fast idag har det varit en riktig sommardag. Säkert för att jag började jobba. Tack och lov får jag vara ute nästan hela dagarna..

Lantliga drömmar sa...

Jag har också länge gått och drömt om hösten, om tjocka stickade tröjor, och om soliga kyliga dagar...!
Blev så lycklig i morse när jag gick ut, solen sken, och det var härligt kyligt ute, precis som en underbar höstdag! (och sen slog det mig; är jag helt sjuk som längtar till hösten mitt i juli?!) :)

Sandra sa...

ja knyckt bilden på malvan av dej, tyckt den va så fin :) hoppas he va ok

Annika sa...

Längtar efter soooool... hösten blir så lång när sommaren är så dålig.... hoppas fortfarande på en brittsommar...kram Annika