10 aug. 2009

En kopp för var smak.Förut hade vi äggkoppar i fyrfärg. En gul, en orange-röd, en blå och en grön. Dessutom hade de ansikten och olika miner. Jag ryser när jag tänkter på att de står kvar i skåpet, men mina barn älskar dom. Så sedan en tid tillbaka äter vi vuxna ägg ur sådan här koppar och barnen ur sina färggranna. :)

8 kommentarer:

Sandra sa...

hej! blomman med fel färg är en stormhatt och jag blev lite trött på förra layouten. :)

Ardisia sa...

Hej! Jag typ samlar liknande äggkoppar. Har rätt så många olika vita, men alla med guldkant :) Får nog öppna bed & breakfast för att kunna använda de alla samtidogt ;) Eller skaffa en storfamilj hihi!

Kram Ardisia

klipposfia sa...

Måste erkänna att vi har färgglada äggkoppar och inga finkoppar men vi äter nästan bara ägg ur kopp på påsken så det känns helt ok då:) fast kanske man sku äta mer om man hade sånadär fina som du har;)

Annika sa...

Hmmmm äggkoppar... dina var ju snygga...med guldkant o allt... mina har blåklint... kan nog tro äggen smakar lika ändå...:) Kram Annika

Galleri MochB sa...

Våra är blå och med låång hals (eller vad det nu heter) och riktigt ostadiga, så de används vääldigt sällan ;O) Dina var fina!

Marita sa...

Så snygga!
~Marita~

♥ A Cup Of Emilia ♥ sa...

Va kul att du kikade på min blogg :) Vilka fina äggkopppar du har! kram

Lantliga drömmar sa...

Det enkla är ju oftast det vackraste! :) Men jag förstår att barnen gillar de färggranna, för aldrig i livet skulle jag ha velat äta ur en "tråkig vit kopp" när jag var liten! :)