28 aug. 2009

Korvar och raketer

Jag vill önska alla som tittar in här en riktigt fin helg. Här på sidan Kvarken firar vi imorgon villaavslutning. Det betyder att sommarens skärgårdsliv går mot sitt slut och att hösten är i antågande. Efter mörkrets inbrott kommer den som befinner sig nära kusten att få se fyrverkerier och marschaller som lyser upp natten. Fast vi här på landbacken som inte har nån villa har nog menat fyra av några raketer också. :)

Denna bild är så speciell att jag bara måste visa den. Det är min 5-åriga dotter som tagit den helt själv. Hon verkar ha talang för detta med fotografering!Fotograf: EGrillad korv hör ju sommaren till och nu blir det till att grilla i öppna spisen istället..

9 kommentarer:

Gnistrande snö sa...

Tack snälla för dina rara kommentarer, jag har under min bloggpaus längtat efter att kika in här hos mina bloggfavoriter :-)

Instämmer din dotter verkar verkligen ha talang för det där med foto, den bilden är jättefin.
Bilderna av kissekatten Vilda är ocskå jättefina.

Appråpå italienska, jag vill också lära mig att det, min sambo kan men själv kan jag bara beställa glass på italienska men det är ju nog så viktigt hihi;-)
Funderar också på att ta någon kurs, är lite nyfiken på om det finns något bra språkprogram för datorn.

Nu ska jag kika vidare här på bloggen och önskar dig en riktigt härlig helg med många fina raketer och god grillad korv!

Gnistrande snö sa...

Hoppsan blev visst lite stavfel här och var ;-)

Kamomilla sa...

Ni har så annorlunda sed än vi! Vi firar forneldarnas natt med kåkkåbrasor och fackelfester på klipporna här nere i västra delen av Finland...

Galleri MochB sa...

Roligt när barnen går i moderns fotspår... :O) Korvar och raketer har också inhandlats hos oss. Även om inte vi heller har någon egen villa, men tur att vi har vänner som bjuder med oss :O)

Yvonne sa...

Vilken finurlig bild E har fotat!!

Lilja's Corner sa...

Fin bild som dottern har tagit! Det tog en stund innan jag såg vad det föreställde, but i like it :) Talangen finns nog där!
Ha en trevlig villaavslutning!

Basi sa...

ha en skön kväll! :) skatta er lycklig med spisen, tror någon får grilla våra biffar under paraplyt ikväll..

Drömmar och Lycka sa...

Hej! Vilken härlig sed ni har. Vad mysigt med grillad korv, detta smakunderverk som tilltalar alla :) Vilken talang din dotter har, bilden är jätte fin. Hon går kanske i sin mors fotspår.

Ha en fortsatt härlig eftermiddag! Hälsningar Linnéa

Lundagård sa...

Jättefin bild E har fotat! :-)
Gamla beslag brukar vi putsa med stålborste på en vinkelslip.