9 sep. 2009

I-landsproblem..Dagens i-landsproblem: Var ska man göra av alla sina prylar? Svårt att säga.. Oftast blir de intryckta i nåt skåp tills rensar-inspirationen kommer. Så är det med dessa skyltar, de bara ligger i ett skåp och jag har ingen aning om var jag skall sätta upp dom, varför köpte jag då dom kan man ju undra? Jo, de tilltalade mig, men jag behövde dom inte. Så åter till mitt dilemma.. Vart ska jag göra av dom? Någon med ett bra förslag? Vi har inte husnummer 80..

9 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Sådär funkar jag också ibland... :O) Har satt upp nummerskyltar på storasysters klädskåp, förvisso står där 1 och 2, men why not sätta upp nr 80 om där bara finns en dörr eller en låda...

Lundagård sa...

Skyltar är ju det mest användbara som finns! :-) hihi, åtminstone är de väldigt platta och tar ingen plats, är dekorativa var än man sätter upp dem... tex. på speglar, skåpdörrar, lådor, väggar, korgar. Det går ju tillfälligt att fästa med bostik, lätt att ta bort om man ändrar sig. Sen kan du ju alltid sälja dem åt mig om du inte hittar någon plats :-)

Njut i din trädgård sa...

Ja - tänk vilka problem vi har! Jag måste återkomma och se om du får några bra tips, själv har jag samma dilemma!

Anonym sa...

80:an kanske passar på väggen, 80 cm upp från golvet... som en mätgrej liksom..

Lufolkan sa...

Ja, nog e det ju lite lustigt att man alltid då och då köper sånt som man bara "måste" ha, och sen så har man ingen vettig plats åt prylarna. Jag e inte heller så bra på att tänka efter före, så ett och annat har man ju samlat på sig. Snygga e skyltarna iaf så förhoppningsvis får du nån idé om var de skulle komma til användning.

Anonym sa...

Detdär ilandsproblemet drabbas jag också av..
Skyltarna är jättefina, tror nog att du hittar ett bra ställe åt dom tids nog :)

Kamomilla sa...

Bara ha dem framme på en hylla, de är så söta... :)

Huset på landet sa...

Jomen klart att man inte kan låta bli att köpa såna charmiga skyltar. Jag tycker att de passar bra där i köket, jättefina mot panelen t ex!

Lilla huset på prärien sa...

Hej!

Hittade precis hit till din blogg, så trevligt. Jättefina små skyltar! Du kan kanske sätta dem på en fin låda någonstans i huset eller på ett skåp kanske? Jättefin detalj :)

Ha det bra!