1 okt. 2009

Mot norr

Vår sons rum vetter mot norr och att försöka fånga morgonljuset nu när dimman ligger över nejden på morgnarna är inte det lättaste. Därför bjuder jag nu på en hel drös med halvskuggiga bilder.Väggdekoration, en helt knippe med gamla nycklar och ett lås.Tillfällig klädförvaring, en gammal stol som är blå (har inte målat den själv den var så när vi köpte den).Dekoration, gammal registerskylt från Viborg.Hängare, gjord av mig, för medaljer, halsband, armband osv.Hylla, gjord av sonen på slöjden.Lampa, ovanför sängen.Säng, min gamla ungdomssäng.Dekoration, både lampa och hjälpmedel till skolarbetet. Praktisk förvaring undertill.Lekhörna, vår vindsvåning har inte ett rum som inte har sluttande tak, vi har tagit till vara allt möjligt utrymme.

Ett barn som befinner sig på gränsen till att snart vara stor men som ändå vill vara barn måste få vara det, därav blandningen av saker i rummet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefina bilder från A s rum!:)

Lantliga drömmar sa...

Ett sånt fint rum han har! Jag missade det på nåt sätt, "tållade" väl bort mig i ert härliga badrum... :)
Fint med nyckelknippan, den är så charmig, och registerskylten är underbar!

Kamomilla sa...

Fina detaljer! Hängaren är ju jättepraktisk! Smått jobbig ålder- inte stor inte liten...Men han har ett prima rum!

Galleri MochB sa...

Svårt att vara stor och liten på samma gång... Vilken tur då att man har ett mysigt rum :O)

The Secret Garden sa...

Hejsan! Vad roligt att du tyckte om min sida! Jag tycker att du har lyckats mycket bra med bilderna trots att du fick brottas med brist på ljus!! Min kamera lade av för någon dag sedan. Jag hejdade mig från att kasta den i väggen och knäppte på den dagen efter. Nu har den ett sånt där jättejobbigt fel...ibland kajkar skärpan ur och ibland fungerar den!! Det vore ju bättre om den hade lagt av helt och hållet. Som det är nu så blir man lurad att ta bilder och så när man kollar på datorn så är det jättedålig skärpa och på andra bra skärpa...trots att de är tagna under samma förhållanden. Ibland blir jag galen på allt detta tekniska, fast det vore kanske inte så kul att gå tillbaka til en gammal lådkamera heller! :)

H A N N A S - F O R M sa...

Hej!!! Vad kul att hitta till dig...och vad mycket fint!!! Gillar dina blombilder jättemycket!!!

STOR KRAM och ha en fin helg!
Hanna