30 nov. 2009

AdventstidAmaryllis i advent. Julkalendrar som ska öppnas. Julstämning som skall njutas av. Bara det ville sluta regna och komma snö nån gång.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig amaryllis!
Ja, bara det skulle sluta regna...

klipposfia sa...

tänk om allt regn sku vara snö istället:) men då sku vi väl å klaga på snöskuttandet:) men lite sådär lagom borde inte vara så svårt tycker man....jättehärlig amaryllis! mina står fortf i källartrappan....glömde ta in dem iår:(

Kamomilla sa...

Idag har det bara regnat och regnat. Igen. Tänk att förr kom sån här nederbörd som snö...

maria sa...

Amaryllisen är verkligen vacker! Tack för senast förresten :O) det var jätteroligt, synd bara att klockan tickade så snabbt iväg.....vi syns på tors, har redan påsen med varorna i bilen :O)

Bygatan sa...

Hej!

Såg din fina skänk...vad kostar den?
Vart bor du?

Den verkar jättefin i både färg och form:)

Ha en bra dag!

Kram Lena

Lantliga drömmar sa...

Fin amaryllis! Jag köpte årets första igår, en vit förstås! ;)

Igår var det ju Anders-dagen, då ska det regna! :) "Om Anders slaskar ska julen braska", det blir alltså en kall och vit jul i år igen! Har kollat de senaste åren; för två år sedan var det snö och -15 grader kallt på Anders, julen var grön, ifjol var det varmt, julen var kall och vit! :)

Har inte hört något om vem som ska ha träff om någon ska ha, men jag hoppas verkligen någon tar tag i det! [någon som har större hem än vi ;)] Skulle vara så roligt med träff/julfest, jag saknar alla!

Sandra sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sandra sa...

Håller me, bort me regnet!! Btw så hitta ja nog ett par julskivor som ja gilla men inte blev helt wow över dem.. Låna några av mamma istället. The search continues

Louise sa...

Fin amaryllis! Och fin terrin! :O)