10 dec. 2009

Tänd ett ljusTänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna, det är mörkt nu, men det blir ljusare igen.. Denna sång passar så bra nu i årets mörkaste tider. Snön, var är du?

15 kommentarer:

klipposfia sa...

så sant som du säger:) såg att du ska ha en häst på prov! Va skoj:) hoppas ni passar bra tillsammans!

Lantliga drömmar sa...

Snön kommer den 21.12! :) Får se bara om det stämmer... De hade ju lovat riktigt kallt till nästa vecka, så kanske kommer den redan då? Ljusare blir det ju redan när det blir sådär härligt frostigt ute, så förhoppningsvis är det bättre om några dagar! :)

Anonym sa...

Ja, jag vill också ha snö...hoppas den kommer!

Gnistrande snö sa...

Instämmer vilka oxå ha snö och många levande ljus!

Ha det så gott!

eirikas sa...

Här väntar vi också på snön... Barnen åkte med sina småtraktorer utför backen igår när pulkorna inte glider som de ska :) Glad adventstid!

klipposfia sa...

Oj vad det låter bra med hästen! Det var kanske din tur den här gången:) bra ändå att få ta på prov först så man ser hur de reagerar på att flytta osv.....önskar sååå att jag hade samma möjlighet:) Lycka till!!!

Kamomilla sa...

Det här mörkret tar kål på en...

maria sa...

vacker sång...nu fick jag annat att nynna på än "ketchup ska prutta" (kanske du kan den ;O))var just väldigt aktuellt då vi ätit köttbullar......

i lördags var det bara jag som kom till lektionen så vi for ut i terrängen....red Mose men det var så skarpa väger så vi kunde bara trava två ynka ggr.....blev mera morsvila ute i naturen kan man kalla det. härligt på sitt sätt och hade vägarna varit mjukare hade det varit såå roligt!!
Va roligt att du gillade hästen....spännande tider nu när ni ska lära känna varann och ha en egen häst!!

Basi sa...

har du en häst på prov nu? :)

Louise sa...

Ja den sången är så fin!

Floras Kulle sa...

Nu kom ju snön i alla fall!
Det är en fin sång det där, synd bara att de "spelar sönder" den i alla varuhus runt juletiden. men det gäller ju nästan alla julsånger, suck!

KRAM:
Annette

Flickan på landet sa...

GOD JUL ♥

Lundagård sa...

Ha en riktigt skön och fröjdefull JUL!

a´la Linda. sa...

GOD JUL ♥

Charmingdesigns sa...

Beautiful Blog