23 maj 2011

Plötsligt händer det.

Jag var på bloggträff, hemma hos Lundagård. De hade så fint i deras nygamla hem, fullt av fina idéer. Då hände det, jag fick äntligen inspiration att ta itu med ett projekt som jag talat om i snart 3 år.
Jag flyttade möblerna från väggarna och for och köpte färg.
Jag skulle måla väggarna i vardagsrummet vita. Behöver jag säga att jag är nöjd?? :) Nu harmoniserar rummet bättre med tv-rummet. Framförallt så var det en snabb, billig uppfräschning som gav hela huset ett lyft. Jag passade på att möblera om lite också. :)
Den vita fina väggen som bakgrund till mitt favoritbord.
När jag ändå var igång så hämtade jag en sned och gammal bräda från uthusvinden, strök på färgat trävax och satte upp på väggen. Min nya tavellist/hylla var färdig! :)

10 kommentarer:

Hantverkarglädje sa...

Verkar som du brås på mor din. Snyggt blev det. Klokt att inte grunna på saker för länge. Ha en blåsig men bra dag ändå.

Anonym sa...

Bloggträffar föder verkligen inspiration! KUL!

Ser riktigt snyggt ut! Vill se mer :)

Sandra sa...

Va fint e vart! :)

grinden på glänt sa...

Tack alla!! :)

JollyJumperOchJag sa...

Jättefint!!! önskar jag hade samma inspiration som du! :) Kramar!

Lundagård sa...

Så kul att se, snyggt resultat! Vita väggar fungerar till allt. Bordet har jag missat, superhärligt!

Anonym sa...

Va kul att du kom igång!:)
Snyggt ser det ut också!

Flickan på landet sa...

Om man någongång är inspirerad så är det alltid efter bloggträffar..:) Va kul att du tog tag i något du velat länge...man känner sej så nöjd efteråt!Och visst mår man bra av ett uppfräschat hem =)

Anonym sa...

hurm...jag tyckte ju att det var något som hade hänt i ert vardagsrum, men jag kunde inte sätta fingret på vad det var! Kanske var jag för fokuserad på maten som serverades i köket för att ta in det i söndags, eller så var det "för stort" för att hjärnan skulle fatta. Snyggt är det i alla fall! -elle-

Arne Karlsson J sa...

Jag är mycket stolt över dig.
Du är en riktig kämpe, en smålänning.Kram Pappa AK