9 aug. 2011

m a t s a l

Ibland får man sånadär bilder i huvudet som man bara måste göra nåt åt. Det står klart och tydligt för en hur det borde vara.

Jag fick ett sånt för 2 kvällar sen. Det resulterade i att 2 rum bytte skepnad (igen, bör tilläggas). Resten av familjen var så där måttligt förtjusta i att börja möblera om strax före kvällens film skulle börja. Men vi blev alla nöjda till sist tror jag. :)Vårt tv-rum blev matsal och jag måste säga att jag är riktigt nöjd. Färgerna passade så bra ihop. Matsalen känns nu som en lugn och vilsam plats där man kan sitta länge och njuta av maten och kanske ta ett glas gott vin till.

Min läshörna flyttade också hit.

Hur det andra rummet blev? Det visar jag en annan dag.

7 kommentarer:

Marita sa...

Visst är det väl så, när man får en tanke bara måste man genomföra den, om så mitt i natten!! Jag får ofta mina ideér på de mest olämpliga tillfällen...maken har nu lärt sig att det inte är någon idé att knorra!! Jag bara MÅSTE få prova mina ideér!!
Tycker det ser ut att bli välidigt bra hemma hos dig, ska bli kul att se det andra rummet!
kram, Marita

Lilla Blanka sa...

Hej vännen!

Hihi, jag är likadan! Jag kan börja möblera om kl 23.30 en vardagkväll :)

Det blev jättebra tycker jag!

Hoppas att du haft en fin sommar!
Kram
Mia

Kamomilla sa...

Ibland bara måste man.. så är det! det blev finfint i matsalen! Ska bli spännande att se det andra rummet!

Anonym sa...

Men detdär blev ju super bra!!:)
Vill nog se vardagsrummet oxå;)

Lantliga drömmar sa...

Det där tror jag blev toppen! :)

klipposfia sa...

åååh en matsal är ju fusk:)önskar att jag hade mera "utrymme" för ommöblering...här är bara så mycket dörrar och fönster så det känns lite låst så att säga:) men småpytona kan man ju allti flytt...

JollyJumperOchJag sa...

Nämen det var nog ett bra beslut tror jag, man använder ju inte matsalen varje dag men däremot kan det ju vara skönt att få lite mer utrymme att mysa i tv-rummet... om det nu var det du möblerade om det till ;) Härligt är det iaf med lite omöblering, min mommo brukade möblera om en gång i halvåret för det var som hon sa så upp-piggande" :)