30 aug. 2011

möhippa

I helgen var jag på möhippa. Vi valde att ha en ganska stillsam möhippa åt den blivande bruden som passade åt brudens livssituation just nu (läs: ammar bebis).Vi valde också bort att klä ut henne, en krona och en banderoll med bäst-före-datum var det enda. Brudens kommentar om detta var: det här ska jag nog överleva (med ett lättat skratt).Vi hade goda pajer, bröd med färskostar och alkoholfritt vin (ammande brud och även en gravid gäst) som mättade våra magar.

Lite traditonell frågesport, bruden som smällde bort gamla pojkvänner ur sitt liv (med ballonger) och bara allmänt tjejsnack resulterade i en hel massa skratt.Sen satt vi och njöt av utsikten och den väldigt varma sensommarkvällen vid havet.

5 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Låter som en härlig kväll!

Tycker personligen att grejen med möhippor är att bruden ska ha roligt, inte att andra ska ha roligt på hennes bekostnad; dvs klä ut henne så hon skäms och tvinga henne att göra en massa dumma saker. Själv var jag för första (och enda gången hittills) ute och red en timme i skogen, samt ute och åt på restaurang. Hur skönt som helst! :)

Kamomilla sa...

Håller med första kommentaren här!


och gillar möbleringen i förra inlägget! :)

Flickan på landet sa...

Låter som en riktigt fin kväll :)

Skulle gärna också ha viljat ta del av en möhippa i sommar, de brukar vara så roliga men nu börjar de flesta ur kamratkretsen vara gifta ;)

JollyJumperOchJag sa...

Det låter som en riktigt trevlig möhippa! Jag tycker också det är viktigast att man får träffas och umgås och ha trevligt och att blivande bruden inte skall behöva känna sej obekväm. :)

Hantverkarglädje sa...

Det där lät riktigt trevligt.
Synd bara att mitt tåg gått så långt att jag knappast får uppleva någon möhippa.