15 apr. 2009

Idétorka..

Har ingen bra idé alls till nån fyndig bildtext så jag bjuder bara på en bild idag.Snön smälter iaf i en rasande takt så snart dröjer det inte länge förrän vi är snöfria! Mina tulpaner och andra lökar är redan 5 cm uppe i söderläge, min luftlök har satt fart och dessutom en helt vanlig perenn som inte brukar komma igång förrän i mitten av maj är på gång i samma rabatt. Det visar väl lite hur varmt det kan bli i just söderläge. Mina vårkänslor för trädgården har inte riktigt fått full fart än, men det är gång det med, det känner jag! ;)

Samtidigt börjar vårkänslor för andra saker också spritta i kroppen, vårshopping med väninnorna blir snart aktuellt. :) Och så blinkar jag kanske lite extra åt mannen som satte ringen på mitt finger för 9 år sen... ;)

15 kommentarer:

klipposfia sa...

Känner igen mig vad gäller idétorka:) men man kan inte vara kreativ jämt! det måste finnas tid för annat också som är lite mindre kreativt....tycker åtm jag:) ändå skönt med vår,knoppar och den äkta mannen! (vi har å varit gift 9 år:)

Lantliga drömmar sa...

Skönt att också andra har idétorka! :)

Härligt med vår, allt blir så mycket lättare när det våras ute ;)

Lallis - liv och leverne sa...

Bilden är jättevacker:)
Ha en fin kväll.
Kram Lallis

Kamomilla sa...

Lider själv av lite ide´torka just nu. men snart kommer jag nog igång igen... Säkert du också!

Anonym sa...

Javisst har även jag vårkänslor nu också :) Likadana som du ;)
Idag började jag med ett nytt projekt(inomhus) har ju inget att göra när vi e lediga :)

Fru Skrot - Rouva Romu sa...

Hej du! Kika in hos http://tusenideer.blogspot.com/ - där hittar du inspiration! Fast det är ok, att ta det lugnt också ;)!

Vita drömmar och choklad sa...

Härligt hem du har med en lantlig känsla. Ska kika runt lite mer.
Kram Camilla

Stora och små drömmar sa...

för att inte ha något att skriva skrev du rätt mycket hihi men jag hoppas du har haft en bra dag kram jessica

Galleri MochB sa...

Ibland är det alldeles torrt i kontoret... ;O) Låter härligt med lökväxter. Såna skall jag också påta ner i höst, så får jag k a n s k e se dem om ett år!

En vit vardag sa...

Inspirationen för pyssel inomhus brukar alltid avta när våren kommer emot, iallafall hos oss. :) Jag tycker inte att man måste hålla på med samma saker hela tiden, det är så mycket roligare att börja på igen när hösten kommer.
Hoppas du får en riktigt trevlig dag!

Kati sa...

Skönt att läsa att det inte bara är jag som emellanåt lider av idétorka :)

Huset vid ån sa...

Härligt med vårkänslor...Vi går mot rätt håll...Ha de gott!! Kram Therese

Huset vid ån sa...

Hej igen! Vad härligt att höra att det är fler som velar...Men jag håller med dig om det du skrev...Ha de gott! Kram Therese

Eikkala sa...

Ide torka eller som någon sa bloggtorka är det flera som har just nu *ler* Tulpisarna hann knappt komma upp innan de söta förbaskade rådjuren mummsade glatt på mina blommor. Ja nästa år så blir det bara påskliljor för hela slanten, för de får jag ha i fred. Kram sari

Millas hem sa...

Underbar färg på rosorna! Och grattis till er båda!

Kram Camilla