25 juni 2009

En lyckad kväll..

.. kan man säga att vi hade igår! Marknad i strålande solsken (det var nästan för varmt) och en försäljning som var högt över förväntan! Här kommer bilder därifrån, det är våra arbetskläder som skymtar på min kompanjon (det är inte den grå t-shirten ;) ). Undertecknad är bakom kameran.













Ett stort tack till alla kunder, jag vet att några av er läser det här! :)

7 kommentarer:

Jessica sa...

det var ju jätte fina saker ni hade synd att man inte var där ha det bra kram jessicA

Galleri MochB sa...

Oj så mycket vackert! Skulle garanterat ha varit en av era kunder om jag också varit där :O)

Vackrare vardag sa...

Ser superfint ut! Och vädret kunde ju knappast ha varit mera perfekt! Tänkte tanken på att komma, men barnens simivrighet vann, så det blev stranden istället:)

Lantliga drömmar sa...

Nej så härligt det ser ut! Så vackert, både bilder väder och hur ni ställt upp allt! :)

Själv var jag (vi) ju i Sverige, men jag hoppas jag får möjlighet att se er på någon annan marknad i sommar! ;)

klipposfia sa...

Ja jag är riktigt harma att jag inte kom! men vi hade gnällkalas här.....kanske värmeslag:).........så då jag var ensam med barnen ville jag inte utmana ödet....men det kommer väl fler tåg ska vi tro:) Ha det riktigt skönt dit i sommarvärmen!

Lantliga drömmar sa...

Ja det var riktigt skönt! Vi var ju borta bara 2 nätter, men det är ändå så skönt att komma bort lite heimfrån emellan! Så blev det ju ikea-besök också förståss, aldrig fel! :)

MammaMonica sa...

Ni hade som väntat finfina grejer till salu! Marknaden var som helhet också väl värt ett besök, många försäljare med ett brett och högklassigt utbud av varor!