26 okt. 2009

Grönt

Ett nytt skåp har flyttat in i vårt kök. Jag köpte det och en del annat av en god vän här i byn. Skåpet är från 40-50-talet och vanligtvis är jag ingen vän av den sortens möbler men detta skåp fastnade jag för. Jag gillar speciellt låsmekanismen på det. Färgen är jag däremot tveksam till, det är en ganska grön-turkos färg.. Har funderingar på att måla det ljusgrått istället. Vad tycker du?Bilderna är tagna med lampan på tyvärr.. vi har mulet väder idag!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så du har fått upp det nu!:) Fint! Vänta en stund och känn efter vilken färg du vill ha på det, det är nog också fint som det är :)

MammaMonica sa...

Oj vilket fint skåp! Precis den typen av möbler tycker jag om! Färgen är fin, men om du ska måla eller ej beror ju mycket på färgerna runt omkring...

Gnistrande snö sa...

Läckert skåp och vilket häftigt lås. Gillar färgen som den är men som sagt kanske bra att vänta lite och känna sig för...

Lantliga drömmar sa...

Vilket charmigt skåp! Jag skulle nog satsa på ljusgrått, eller vitt, men grått är hääärligt! :)

Galleri MochB sa...

Vilket härligt skåp! Men måla eller inte måla, det är frågan... Behåll det en tid, och så målar du det sen, och då är det ju som att få ett nytt skåp igen... :O)

Kamomilla sa...

Inte måla ännu ialla fall, tycker jag. Vänta ut det lite. Kanske en stol i samma färg, eller en stol med kudde i samma färg skulle balansera upp det lite så det inte ensamt skulle sticka ut? Tycker det ser ut att finas rum därunder?

Viveka i Bläckhornet sa...

Har ju sett att många har den färgen på möbler även om det inte är direkt min favorit.
Men vänta ett tag och känn efter...

Kram Viveka

Sunnanvind sa...

Vilket härligt skåp, en sån möbel gör jättemycket för känslan i rummet... Vackert namn du har på din blogg förresten.

Hälsningar Carina