5 okt. 2009

LunchEn lunch som jag gillar. Ekologisk mannagrynsgröt, hemgjord rårörd hallonsylt, knäckebröd och ett stort glas vatten. Mums!

Om en vecka far jag till St. Petersburg med mannen och en hel hop andra på en kombinerad studie/nöjes resa. Vi ska vara där i en veckas tid och jag tänker se så mycket jag kan när jag ändå är där (vi kanske aldrig mera far dit, är ju inget vanligt semesterställe..). Jag har inprickat Vinterpalatset, en balettföreställning på Marinskijteatern och tsarresidenset Peterhof. Just Vinterpalatset är en dröm som går i uppfyllelse, efter alla filmer jag sett som spelats in där.. Kan knappt vänta tills vi åker!! Barnen får ha skoj med mormor och morfar och farmor och farfar.

Måndagkväll innebär pilates för mig och det ser jag fram emot. Mycket bättre än jag trodde är det!! Skön måndagkväll till er andra!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi, ser att vi hade lite liknande lunch idag :) Men vi hade äppelmos på gröten :))

Gnistrande snö sa...

Åh det låter underbart, vinterpalatset och en balettföreställning på Marinskijteatern skulle jag också väldigt gärna vilja se.
Du måste berätta för oss hur det var sen när du är tillbaka :-)

Fina bilder från sonens rum. Jag tycker att rum som ligger mot norr har så fint och mjukt ljus.

Grattis i efterskott till lilla fröken som just fyllt 1 år!

Gnistrande snö sa...

Hej igen, glömde ju säga att din lunch ser väldigt smarrig ut - jag älskar mannagrynsgröt :-)

Huset på landet sa...

Ser mumsigt ut! Pilates borde jag gå på också, men har inte tagit mig tid ännu...
För ca 15 år sedan var jag på studieresa till St:petersburg också. Då besökte vi också bl a baletten, vinterpalatset och Eremitaget och det var jätteintressant. Trevlig resa!

Lantliga drömmar sa...

Mums, ja verkligen! :)

Hoppas att ni får en riktigt härlig, fin och minnesrik resa! Bra att ni får vara en hel vecka, så hinner ni se allt ni vill förhoppningsvis! Det är ju som du skriver inte det allra vanligaste semesterstället...!

klipposfia sa...

Kan bara hålla med föregående talare:) Ha en riktigt skön resa och njut av alla intryck!

Louise sa...

Hittade hit till din blogg via Gammelgård! Roligt med nya bekantskaper.