6 okt. 2009

RimfrostJag passade på att fota lite rimfrost i min trädgård här en morgon då natten varit extra kall, -10 grader rättare sagt. Den är så vacker och mönsterrik!

11 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Vilka vackra bilder!
Du kan tro att jag saknar att inte ha en kamera! Laddaren är hur som helst beställd nu, så jag bara väntar och väntar på att den ska komma!

Tänk att ni hfat så kallt som -10! Vi har inte haft mer än runtomkring -5 grader! :-o

Lantliga drömmar sa...

...haft förstås, inte hfat :)

Anonym sa...

Jättefina bilder! Så snyggt du gjort i bloggen!:)

Helenas Hem -Om livet på landet sa...

Åh så snygga bilder. Riktigt vackert. :)

Kram
/Helena

Lufolkan sa...

Här var det nystajlat! Snyggt! Å vackra frostbilder.

Ps. Den generösa kommunen var Larsmo. :) De som ägde huset hade i princip städat bort allt, kommunen hade städat resten, massor med folk var där när de brände själva huset, och likväl fanns bordet (+ett trädgårdsbord, en uthusdörr, oljelampan några fönster m.m.) kvarlämnat i skjulet. Det tog jag som ett tecken på att ingen annan var intresserad, å kommungubben sa att det är bara att ta vad jag vill ha. Ibland lönar det sig att va nyfiken...

Gnistrande snö sa...

Oj så vackert!!!
Och så kallt ni har haft!

H A N N A S - F O R M sa...

ÅÅÅ, så vackert med frost...nästan så att man längtar tills kölden kommer....

KRAM
Hanna

Kamomilla sa...

Vilken fin ny header du har! Får tankarna att gå till en grindhasp på något sätt och det passar ju så bra till namnet. :)

Underbara frostbilder!

Lantliga drömmar sa...

Vill du veta hur vi har det? Halvfärdigt! :) Det är inte bara lister som saknas, utan skåp, dörrar, draperier, förvaring... you name it! Vi har fortfarande flyttlådor mitt på golvet, och allt är kaos! :)

Jättefin "logo" du gjort! Du är duktig, sånt klarar inte jag av!

MammaMonica sa...

Fina frostbilder! Trevlig resa till St Petersburg! Jag besökte staden med Drängstugan för några år sedan och det var en mycket intressant resa. En helt annan värld på många sätt än vår egen!

C. Tvillingmamma sa...

Ljuvliga bilder!