13 nov. 2009

Lång väntan??Nån lång väntan på julen får vi nog inte här i huset. Veckorna rasar iväg fulla med möten, kurser och alla möjliga olika sorters aktiviteter. Jag konstaterade just att det är bara två veckor kvar till lilla jul och med den farten vi har på tillvaron just nu känns två veckor som två dagar. Jag hoppas vi hinner lugna ner oss och få lite mindre om kvällarna tills dess, mi:s kurser tar ju snart jullov som tur är.Helgen är här igen och mina inlägg kommer mer och mer sällan, just nu har jag inget att skriva känns det som, men när julpyntandet kommer igång så ändrar det nog! Julen här hos oss är alltid väldigt traditionell med mycket rött, grönt och halmdekorationer. Så har vi det, jag vill INTE ha en vit jul inomhus men det är tur att vi alla är olika annars vore det så tråkigt! Ha en fin helg!

17 kommentarer:

Gnistrande snö sa...

Hej,

känner igen mig i det där med att veckorna bara rasar iväg.

Vill oxå ha rött, grönt och halm till jul och så lite grått ;-)

Önskar dig en skön och avkopplande helg!

Gnistrande snö sa...

Glömde ju att säga att bilderna är så mysiga, det är något tryggt och vilsamt över timmerstockar som fått sin yta av åratals väder och vind.

MammaMonica sa...

Oj, är det sååå nära till lillajul!? Känner igen detdär med svikande blogginspiration, kanske det hör november till!

Basi sa...

Roligt att du har fota boode o ade nyckeln som e så fiin. He komiska var att jag jär en dag tänkt på ade nyckeln att man borde fota an..:) Måst koma heim o jä verkligheit åv e na dag, men ja tror ja väntar på na snövit kontrast. Får njuta av dina foton under tiden.

Kamomilla sa...

Du har så rätt så! det går fort!

Lufolkan sa...

Mmm..finfina foton!

maria sa...

Här har vi också ganska fullspäckade kvällar, men då trivs jag :O)

Flickan på landet sa...

Ja, veckorna går verkligen fortare än man hinner blinka....:-)Vi har inte heller en vit jul inomhus utan ganska mycket rött och grönt också!!Det hör till hos oss...

Huset på landet sa...

Jo nu springer tiden iväg alldeles för snabbt. Det är nu som man skulle vilja njuta av att pyssla, pynta, baka i lugn och ro...
Trevig söndag!

klipposfia sa...

Det är faktiskt som om tiden går extra fort iår, eller så har jag bara glömt hur det var ifjol:) men jag gråter inte över att dagarna flyr nu då det är mörkt, klottit å trist.....å julen ska man ha precis som man vill! för då är den som bäst:)

Sköna o Gröna Ting sa...

Hoppas du snart börjar pynta inför julen..., så du snart kommer tillbaks här igen!!!
Kram Marianne

The Secret Garden sa...

Hejsan!
Ja här duggar det inte heller tätt med blogginlägg numera. Tror att det beror på att solen inte visat sig sedan i slutet av oktober. Bristen på ljus gör mig lite nedstämd, inget är roligt längre, typ.
Men idag var jag på granjakt i skogen med mina tre levnadsglada labradorer. Och jag skrattade så jag kiknade.
Sedan när jag kom hem letade jag rätt på några bilder och kastade in en bloggerisak.
Älskar mina roliga labbar!!

Ha en fin fredagskväll!

Basi sa...

För oss skiljer det endast en kilometer mellan att fara till kortesjärvi eller stan.Längre till det först nämnda. Så mycket närmare blir det inte för oss, men betjäningen e säkert bättre! :)

maria sa...

Tyvärr blev det som jag hade på känn, gubben i jobb :O( skulle ha varit så roligt att komma. Hur var det idag då, hur många var ni och vilken häst red du? efter att vi var med barnen i torsdags så blev jag mera sugen på att rida i skogen, skulle vara roligt att pröva på!

maria sa...

Lillen tyckte jag med att var en kanonhäst, pigg och på alerten :O)

visst var det ons du hade partyt....tänkte bara då du skrev att vi ses på tis??

Viveka i Bläckhornet sa...

Ja vart tar tiden vägen?
Har en lång lista på "viktiga saker att göra" som jag ännu inte hunnit beta av.

Ha en skön helg

Kram Viveka

PiaMaria sa...

Vad snygga saker!!