13 juni 2011

Ändrad åsiktJag har ändrat min åsikt angående vårt matsalsmöblemang. Det har varit mitt "hat-objekt" nästan ända sen vi köpte det, för mörkt, för rundade former, dåligt material, bottenköp.

Men nu sen väggarna blev vita så behöver rummet denna färgklick. Ja, jag är fortfarande inte förtjust i formerna och materialet. MEN nu kan jag iaf leva med det igen.


Sen har jag svårt att bestämma mig för om jag ska ha gardiner eller inte. Ekot i rummet är ju inte direkt nån höjdare. Men när mattan kommer in igen borde det ju bli bättre. Jag får nog fortsätta fundera ett tag. Har du nån åsikt i frågan?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Håller på utan gardiner...älskar ljuset som kommer in då man inte har gardiner:)

Lundagård sa...

Ser fräscht ut och det mörka matsalsmöblemanget är då inte så illa, då man gör en förändring i ett rum kan det samtidigt innebära att intrycket av en möbel blir helt nytt!
Vi har inga gardiner än vilket jag trivs bra med, med era stora fönster så blir det säkert ett fantastiskt ljus. Någon enkel panelgardin i t.ex. linne kunde ju också vara fint men det går ju att börja så här ett tag och släppa in ljuset!

grinden på glänt sa...

Tack för era åsikter! Jag älskar ljuset men är rädd för att rummet ger ett kalt intryck. Jag har faktiskt funderat så smått på nå linnegardiner så det var ju ett tips som kanske vore nåt. Vi får se!

Hantverkarglädje sa...

Nej smak med gardin eller inte får ni yngre stå för men att det behövs någon färgklick i allt det vita det håller jag med om trots att också jag gillar vitt. Alltså, möblemanget är helt bra.

Kamomilla sa...

Linnegardiner tror jag skulle sitta riktigt bra, mjuka upp det hela lite, kanske?

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Älsakr mörka möbler och ljus väggar. Det blir en fin brytning och ger rummet karaktär. Gardiner...hum ?
Kanske några ljusa sommarlätta. Eller som föregående talare säger Linnegardner är ju aldrig fel. Önskar dig en fin sommar. Kramar från Marias Hörna - Njut av Livet