25 nov. 2011

hop on - hop off

Vi satsade en dag på att se stan till buss. En så kallad hop on - hop off tur. Det betyder att du får stiga på vid vilket stop som helst och sen stiga av var du vill och sen hoppa på igen osv. Rekommenderas verkligen om ni vill hinna se många sevärdheter på en gång. Det finns förståss olika bolag men vi valde att åka med en sån här.Under rundturen såg jag många intressanta små korsvikeshus och annars bara tilltalande fasader. När jag kollade närmare på mina foton såg jag att de flesta var pubar. Och jag som inte ens hann besöka en äkta engelsk pub fast jag hade det på min must do-lista. :)

Jag har fått många frågor om vad det var som tilltalade mig så i London och bilden nedan tycker jag beskriver en del av det. Jag bara älskar stämningen på den. Att ni inte känner doften eller hör bakgrundsljuden eller ser hela grannskapet förminskar känslan av bilden men jag bär alla tillbehör i mitt inre och myser vid minnet.

2 kommentarer:

Kamomilla sa...

Vilken fin resa du haft!!

alegni sa...

hej! vilken härlig resa du verkar ha haft! jag älskar också london, har besökt staden både i år och förra året, och skulle inte tveka en sekund om någon erbjöd mig en resa dit igen. ;)
mitt tips är att köpa ett one day travelcard så kan man hoppa på vilka bussar och vilka tunnelbanetåg som helst till en billig penning.
visa gärna fler bilder!
h. ingela